Фінал Всеукраїнського конкурсу

26 та 27 листопада на базі Скандинавської гімназії за присутності близько 100 фахівців фізичного виховання та глядачів пройшов фінал Всеукраїнського конкурсу  на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.

До складу журі, яке оцінювало уроки, увійшли: Євгеній Столітенко (Федерація футболу України, Комісія УЄФА з масового футболу, який є ініціатором та організатором цього заходу); Владислава Ганчева (Інститут модернізації змісту освіти МОН); Володимир Волинець (Комітет з фізичного виховання та спорту МОН); Володимир Залойло (кафедра футболу Національного університету фізичного виховання і спорту України); Сергій Чешейко (заслужений учитель України); Ліана Копилова (переможець конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури).

Лауреатами цьогорічного конкурсу стали: Вікторія Ковпак (Користівська ЗОШ Олександрівського р-ну, Кіровоградська обл.), Світлана Матюшко (ЗОШ № 294 м. Києва, м. Київ) та Людмила Резніченко (Спеціалізована школа № 9 м. Суми, Сумська обл.). Переможцем у номінації на «кращий інноваційний урок фізичної культури» став Віктор Войцеховський (Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, м. Луцьк, Волинська обл.). А у номінації «кращий урок фізичної культуру з елементами футболу» та абсолютним переможцем конкурсної програми став Василь Мороз - вчитель фізичної культури спеціалізованої школи №30 з м. Херсон).    

Усі лауреати, а також переможці отримали дипломи, пам’ятні призи і необхідні для роботи з учнями інвентар та екіпірування.

Дякуємо учням гімназії, які допомагали вчителям стати кращими, а також продемонстрували відмінну фізичну підготовку.

Проведення всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури з елементами футболу

урок фізичної культури з елементами футболу

інноваційні уроки фізичної культури у Скандинавській гімназії

Проведення всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури 2015

<< Назад