Зустріч Pearson - партнерів

Підтримуючи ініціативу Міністерства освіти і науки України, спрямовану на підвищення якості освіти та поліпшення системи викладання англійської мови, Представництво міжнародної освітньої групи Пірсон Ед’юкейшн (Велика Британія) та Скандинавська гімназія уклали договір про співпрацю, що діє впродовж декількох років.

5 листопада у Національній парламентській бібліотеці відбулася зустріч учасників освітнього проекту «Pearson Partnership Schools – Партнерство в освіті».

Програма методичної підтримки навчального закладу передбачає різноманітні заходи для вчителів, учнів та батьків. Варто зазначити, що учні Скандинавської гімназії користуються підручниками цього видавництва, вчителі – відповідними посібниками і ресурсами; методисти проводять постійні семінари і круглі столи, тренінги та демо-уроки. Також на базі гімназії у школярів є можливість пройти Міжнародний тест і одержати сертифікат PTE Тest, тим самим підтверджуючи свій рівень англійської. Під час зустрічі Скандинавська гімназія отримала офіційний статус «Навчальний заклад – партнер  Пірсон (Велика Британія)».

Зустріч учасників освітнього проекту Pearson Partnership Schools

Програма методичної підтримки Скандинавської гімназії

Скандинавська гімназія - Навчальний заклад – партнер Пірсон

<< Назад