Зустріч з Героями

Першого грудня 2014 р. учні 10-А,Б класів зустрілися з учасником бойових дій в зоні АТО Анатолієм Дроздовим. Український воїн розповів про своє життя, в якому мала місце й участь у війні в Афганістані, і робота в органах внутрішніх справ. Така людина не могла бути осторонь складних подій сьогодення. Отже, Анатолій став добровольцем в АТО.

Зараз він служить в автомобільному підрозділі, доставляючи вантажі у найнебезпечніші місця АТО, в тому числі українським військовим у Донецький аеропорт. Воїн-герой розповів про будні тих, хто захищає нас і нашу землю. Відповів на безліч учнівських запитань.

Також Анатолій сердечно подякував учениці 7-Б класу Хмель Олександрі, лист якої він отримав та носив при собі під час бойових дій, лист, який підтримував і зігрівав його своїм теплом. Гімназисти пройнялися розповіддю про військове життя, доторкнулися серцем до подвигу. У деяких на очах забриніли сльози. Старшокласники не хотіли відпускати цю цікаву людину. На прощання бажали швидше повертатися додому і залишитися живим.

А учні 2-А класу зустрілися з начальником штабу 37 Окремого Механізованого Батальйону полковником І.Є.Лапіним. Під час свого короткострокового відрядження із зони АТО полковник Лапін першочергово завітав до класу своєї онуки зі словами подяки. Ще у вересні цього року діти своїми малюнками підтримали бійців 37 ОМПБ перед прийняттям присяги та їх відправкою до зони АТО. Втілені на папері дитячі думки та емоції глибоко вразили військових. Наразі тепло дитячих сердець, їхня любов та повага, безмежна вдячність нашим бійцям зігріває і надихає їх на передовій.  Полковник Лапін особисто подякував дітям за цю важливу підтримку. В теплій обстановці всі поспілкувались, і кожна дитина отримала подаруночок – записничок зі словами вдячності від бійців батальйону.

Ці зустрічі є необхідними, бо  вони є тим джерелом, яке наповнює всіх патріотизмом і вірою в світле і мирне майбутнє.

Зустріч учнів Скандинавської гімназії з учасником бойових дій в зоні АТО

виступ добровольців АТО в Скандинавській гімназії

Анатолій Дроздов в Скандинавській гімназії

Зустріч з Героями України

подарунки військовослужбовцям від учнів Скандинавської гімназії

дитячі малюнки на військовій техніці

дитячі малюнки в зоні АТО

малюнки на тему АТО

патріотичні малюнки дітей

дитячі побажання для військових в зоні АТО

дитячі подарунки від військових

<< Назад