Всеукраїнський конкурс

12-13 листопада на базі гімназії проводився ІІІ (фінальний) тур Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», організований МОН України та Федерацією футболу України.

Учителі фізичної культури – фіналісти з різних областей України – за допомогою учнів Скандинавської гімназії у присутності близько 100 фахівців фізичного виховання виборювали звання найкращого. За найбільшою кількістю балів абсолютним переможцем конкурсу став Зелінський Валентин Валентинович, вчитель фізичної культури Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Бородянського району Київської області.

Федерація футболу України в особі віце-президента Володимира Мариновського та голови Комітету масового футболу, члена Виконкому ФФУ Віталія Пилипенка зі свого боку нагородила переможців і лауреатів дипломами, пам’ятними призами і необхідним для роботи інвентарем та екіпіруванням. Організатори  відмітили високий рівень проведення конкурсу, який виявили педагоги гімназії, зокрема вчителі фізичної культури, а також стан фізичної підготовки наших учнів.

Проведення інноваційного урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу

Проведення Всеукраїнського конкурсу в Скандинавській гімназії

конкурс для вчителів фізичного виховання

нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу

<< Назад