Виставка: «Анна Франк. Уроки історії.»

З 20 травня розпочала роботу виставка «Анна Франк. Уроки історії.», що працює в рамках проекту «Толерантність як спосіб виживання людства у ХХІ сторіччі. Діалог убитих у ХХ ст.. з тими, хто живе у ХХІ ст. Спроби осмислення.»

Даний проект сприяє розумінню цінності людського життя, формуванню гуманістичних принципів побудови суспільства, зниженню рівня агресії в молодіжному середовищі. Основна мета проекту – формування громадського суспільства, яке усвідомлюватиме небезпеку тоталітаризму для окремої особистості і для людства в цілому.

Виставку створено за матеріалами всесвітньовідомого щоденника, який вела єврейська дівчинка, переховуючись від нацистів в одному з будинків Амстердама.

Виставка – це хвилюючий документ, що викриває людиноненависницьку політику геноциду, яку здійснювала гітлерівська Німеччина. Вона змушує замислитись над тим, як зменшити рівень нетерпимості і агресії в своєму оточенні, як сформувати толерантне суспільство та запобігти спалахам насилля, які приводять до трагедії.

Гідами на виставці працюють учні Скандинавської гімназії, яких підготували в Інституті Юдаїки. Юні гіди проводять екскурсії для своїх однолітків, друзів, вчителів, батьків і всіх бажаючих мешканців Дарницького району.

Виставка працює з травня по вересень у робочі дні

Час: 9.00  - 14.00

Місце проведення: Скандинавська гімназія.

Заявки приймаються за тел. 577-23-26 Світлана Петрівна

Виставка: «Анна Франк. Уроки історії.»

Виставка: «Анна Франк. Уроки історії.»

Виставка: «Анна Франк. Уроки історії.»

<< Назад