Відеоконференція проекту eTwinning

03 квітня відбулася відеоконференція між учнями 6-А класу Скандинавської гімназії та школярами 6-го класу Східної початкової школи м.Лівада (о.Хіос, Греція). Це було перше спілкування між українськими і грецькими однолітками в рамках міжнародного проекту eTwinning Plus.

Під час конференції учні під керівництвом вчителя Петрунько О.М. знайомилися зі своїми ровесниками, розповідаючи про наші країни, школи, дозвілля. За словами учасників конференції, їм дуже сподобалось спілкуватися по скайпу, і вони з нетерпінням чекають наступних on-line зустрічей.

eTwinning – навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005р. з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. Ключовою складовою навчання є використання інформаційно-комунікаційних технологій. Проект eTwinning розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи.

Онлайн-мережу eTwinning Plus було створено з метою залучення до проекту сусідських країн ЄС, тому в 2013 році до нього залучилися Україна, Грузія, Молдова, Вірменія, Азербайджан і Туніс. Цей проект є майданчиком для спілкування та обміном досвідом, корисною інформацією й методиками навчання для вчителів з різних країн Європи. У гімназії до цього проекту залучені вчителі іноземних мов Ворон А.В., Петрунько О.М., Срівастава О.А., Совпенчук Л.С.

Відеоконференція проекту eTwinning

відеоконференція між учнями 6-А класу Скандинавської гімназії та школярами 6-го класу Східної початкової школи м.Лівада

проведення відеоконференції проекту eTwinning

<< Назад