Психолого-педагогічний консиліум

15 грудня в гімназії відбувся психолого-педагогічний консиліум вчителів-предметників «Адаптація учнів 5-х класів до навчального простору середньої ланки». Під час зустрічі педагоги мали можливість обговорити найважливіші питання адаптації маленьких гімназистів до навчального середовища середньої школи.

На підставі моніторингових досліджень психологом гімназії Брюхановою А.В. було проаналізовано рівень шкільної тривожності дітей, наявні форми агресії учнів, вивчено міжособистісні та міжгрупові відносини у класних колективах, також було проведено оцінку рівня шкільної адаптації на початку навчання в середній школі. Вчителям було надано загальні рекомендації психолога щодо взаємодії з класними колективами та індивідуальні рекомендації щодо співпраці з окремими учнями.

Усі класні керівники 5-х класів проаналізували стан успішності своїх учнів, розповіли про особливості в роботі з класними колективами. Жодна дитина не залишилася поза увагою педагогів. До участі в консиліумі були залучені і вчителі початкових класів, що випустили своїх учнів з молодшої школи.

Психолого-педагогічний консиліум

«Адаптація учнів 5-х класів до навчального простору середньої ланки

<< Назад