Проект Київ – Нествед: продовження

Країна вікінгів та казок Г.К.Андерсена, островів та сильного вітру, екології та щасливих людей, велосипедних доріжок та маленьких будиночків. Саме такою запам’яталася королівська Данія учням 9-10-х класів гімназії, що у листопаді 2014 року відвідали мальовничу скандинавську державу.

Ця подорож була проведена у рамках дружніх проектів з Næstved Gimnasium (м.Нествед, Данія), що вже не перший раз розкриває свої обійми для українських учнів.

Отже, старшокласники Скандинавської гімназії мали змогу зануритися у атмосферу повсякденного побуту традиційного данського містечка, спробувати національні страви, відчути усю красу життя  та покращити свій рівень данської та англійської мов.

Уся українська делегація було вражена гімназією, що абсолютно відрізняється від рідного навчального закладу. Відмінним є те, що тут навчаються лише старшокласники й учні мають більше простору для освіти та певної свободи. Киянам пощастило відвідати уроки математики, історії, біології, фізкультури, соціології, а також англійської, данської та російської мов. Приємно, що хлопці та дівчата з Скандинавської гімназії активно брали участь у заняттях, цікавилися матеріалом, що викладався, та навіть з радістю відповідали на запитання.

Також ми встигли поблукати вуличками Копенгагена, поділитися своїми враженнями від казок Андерсена біля пам’ятника великому казкарю, побачити столицю королівства з висоти пташиного польоту під час розваг у парку «Tivoli», спробували потрапити на візит до королеви Маргарет II, але, на жаль, вона була дуже зайнята, та багато чого іншого.

Подорож була короткою, але залишила неповторний слід у наших серцях!

Проект Київ – Нествед: продовження

Проект Київ – Нествед: продовження

Проект Київ – Нествед: продовження

Проект Київ – Нествед: продовження

Проект Київ – Нествед: продовження

<< Назад