Презентація проекту «Ми і влада»

13 жовтня в актовій залі Скандинавської гімназії пройшла установча конференція учасників нового проекту «Ми і влада», розрахованого на учнів 9-11 класів. У рамках проекту планується проведення заходів, які спрямовані на формування політичної культури старшокласників, їх активної громадської позиції та усвідомлення відповідальності не тільки за свою власну долю, а й за долю України.

До програми проекту включено проведення екскурсій до місцевих і центральних органів законодавчої і виконавчої влади: Державної райдержадміністрації, Київської міськради, Кабінету Міністрів України, знайомство зі структурою цих органів, їх завданнями, зустрічі з політиками, лекції, практикуми щодо ведення дебатів та інше.

За сприяння Асоціації ділових і професійних жінок «Киянка» на чолі з Гончарук Г.Й. на установчій конференції відбулась зустріч старшокласників з учасниками Євромайдану Романом Ратушним, студентом Національного університету ім. Т.Шевченка, Віталієм Дячуком, студентом Національного університету «Києво-Могилянська академія» та учасником бойових дій в зоні АТО Сторожуком О.В.

Гості ділились своїми враженнями та відчуттями від подій, в яких брали участь, відповідали на численні запитання учнів. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували героїв, які довели, що готові жертвувати заради єдності і свободи своєї держави власним життям.

Дякуємо всім Героям за те, що не байдужі, за те, що йдуть на самопожертву, за те, що борються та не здаються, за те, що мають віру та надію, що невдовзі все буде добре.

Поки в Україні живуть такі люди – доти її буде неможливо здолати!

Презентація проекту Ми і влада

Проведення конференцій учасників нового проекту Ми і влада в Скандинавськії гімназії

формування політичної культури старшокласників

зустріч старшокласників з учасниками Євромайдану

виступ учасників АТО у Скандинавській гімназії

<< Назад