Практична сесія E-Twinning Plus

16-17 жовтня вчителі Марко І.І. та Петрунько О.М. були запрошені на практичну сесію програми E-Twinning Plus – 2014, на якому були присутні представники 60 шкіл Києва та України. Захід урочисто відкрили представники PSA Україна: менеджер з комунікації та організації заходів Олена Коваленко,  керівник проекту Сергій Теплов і координатор проекту Валентина Веліченко. Сергій Теплов привітав нових учасників Е-Twinning Plus та розказав про ключові ідеї програми.

Під час зустрічі було представлено особливості програми E-Twinning Plus, новини та плани щодо її розвитку в Україні, було розглянуто нові можливості створення проектів українськими вчителями.  Педагогам  представили оновлений  TwinSpace та інші інструменти програми.  Вчителі взяли участь в практичному використанні, корисних практикумах та командних іграх.

Під час сесії було представлено воркшопи від іноземних гостей-ітвіннерів, а також було розглянуто найцікавіші проекти; відбувся обмін досвідом з учителями-амбасадорами та учасниками міжнародних проектів.

Практична сесія E-Twinning Plus

Вчителі Скандинавської гімназії на практичній сесії програми E-Twinning Plus – 2014

<< Назад