Подорож до Англії

У лютому на запрошення мовного центру «East-West Bridge» група школярів та вчителів відвідала Велику Британію та її столицю місто Лондон. Протягом двох тижнів учасники програми вивчали англійську з вчителем-носієм мови з Оксфорду та насолоджувались відомими всьому світові місцями.

В Англії група учнів Скандинавської гімназії мала можливість поєднати мовну практику з екскурсіями та відпочинком. Історичні місця Лондона, у тому числі Біг Бен, будівля Букінгемського палацу, Вестмінстерське Абатство, Собор Св. Павла, Лондонський Тауер, Музей мадам Тюссо, Кенгсігтонський Палац, - все це вразило українців і залишило спогади назавжди. Відвідування знакових Оксфорда, Стоунхенжа, Хемптон Корта та студії Уорнер Бразерс, де знімали найпопулярніший серед молоді фільм про Гаррі Поттера, стали захоплюючими і незабутніми для наших учнів. Всі школярі отримали сертифікати центру і пообіцяли ще раз повернутися.

 Бажаючих відвідати мовний центр «East-West Bridge» запрошуємо до наступної подорожі, що відбудеться на початку літніх канікул. За довідками звертатись в каб. № 310, інформація про центр  на сайті: www.eastwestbridge.net.   

Подорож до Англії

Подорож до Англії

Подорож до Англії

Подорож до Англії

<< Назад