«Осінні барви» у початковій школі

Осінь прикрашає яскравими кольорами землю, а у Скандинавській вирує традиційний фестиваль виховної роботи «Осінні барви», під час якого у класах та коридорах буяють фарбами малюнки та вироби учнів з природних матеріалів, цікаві вікторини та конкурси дають можливість молодшим школярам поринути у захоплюючий світ знань.

Класні родини першокласників разом із батьками творчо й креативно презентували себе у холі початкової школи за допомогою стіннівок.

Долучилися до фестивалю вчителі та учні других класів. У 2-А розгорнувся вернісаж листівок «Золота осінь», учні 2-Б класу виборювали звання «Найрозумніший» у вікторині «Ерудит», у 2-В відбувся конкурс «Розумники і розумниці», у 2-Г класі була проведена літературна вікторина «Герої дитячих творів», вікторина «Королева Осінь» відбулась в 2-Д класі, а конкурс віршів і малюнків «Осінні фантазії» був організований у 2-Є класі.

Не залишилися осторонь і треті класи. У 3-А за допомогою КВК «Земля – наш спільний дім» діти потрапили у дивовижний світ природи, де кожен учень мав можливість перевтілитися у дослідника, журналіста, художника, науковця. У 3-Б класі відбулася вікторина «Рідна мова», під час якої школярі ознайомились з традиційними видами народних загадок, приказок, казок, пісень. А у 3-В класі діти мали змогу побачити виняткові історичні куточки світу, мандруючи сторінками вікторини «Сім чудес світу».

Найстарші учні початкової школи виявили таланти та майстерність під час проведення «Свята осені та краси», яке відбулося у 4-А класі. Разом із батьками вони відчули тепло та красу цієї романтичної пори року. Учні 4-Б класу подорожували у глиб віків, пізнавали історичні віхи виникнення та розвитку рідного міста за допомогою літературної вікторини «Древній Київ». А 4-В змагалися у знаннях з історії українського козацтва та героїчного минулого України. У 4-Г класі відбувся конкурс «Найрозумніший», де діти відповідали на складні питання з математики, української мови, природознавства, відгадували загадки та розв’язували логічні завдання, закріплювали свої знання із різних предметів, розвивали логічне мислення, спостережливість. Призові місця отримали найстаранніші та найкмітливіші.

Традиційно на завершення фестивалю для найменших гімназистів 23.10.14р. була проведена «Посвята у першокласники». На свято до них завітали Добра та Зла Феї з казковими героями, які влаштували справжні випробування загадками. Учні не лише вміло відгадували їх, але й самі показали свої численні таланти. Першокласники отримали значки – «Учень Скандинавської гімназії» з рук майбутніх випускників початкової школи. Захоплюючим було продовження свята – поїздка до Київського академічного театру ляльок і перегляд вистави «Кіт у чоботях». Цей подарунок малеча отримала завдяки підтримці БО «Фонд «Сканді».

Осінні барви у початковій школі

Проведення фестивалю виховної роботи Осінні барви у Скандинавській гімназії

вернісаж листівок Золота осінь

Посвята у першокласники

<< Назад