Конференція учнівського самоврядування

16 травня в Скандинавській гімназії відбулася виборча конференція учнівського самоврядування, де школярі обирали свого лідера  – людину,  яка посяде почесне місце президента гімназійного парламенту, лідера, який здатний очолити групу для вирішення конкретних завдань, самостійного у прийнятті рішень і готового нести відповідальність за їх наслідки.

Кандидатів в президенти зареєструвалося шестеро, а саме: Місурагін Федір, 9-Г, Омельченко Юлія, 9-Д, Томнюк Дмитро, 8-Є, Федоровська Єлизавета, 8-А, Рекунова Олександра, 8-Б, Муртаракос Олександр, 8-В.  Кожен із них створив свою власну програму, в якій вказав всі свої наміри та побажання щодо виконання обов’язків президента шкільного самоврядування. Передвиборча агітація проходила шляхом як особистого спілкування кандидатів з виборцями, так і з використанням та розміщенням рекламних плакатів про себе. Також складали план роботи на період президентських перегонів. До цієї зустрічі  готувалися не тільки кандидати, але і їхні команди підтримки: вчили агітаційні пісні, створювали мультимедійні презентації, продумували «гостренькі» запитання.

Треба відзначити, що всіх присутніх вразили програми кандидатів. Всі вони говорили, що зміни в школі треба починати з себе. Тому приємний охайний зовнішній вигляд, старанна підготовка до уроків, активність у всіх шкільних справах стали нормою для цих учнів. А на самій зустрічі  всі трималися дуже достойно і коректно, давали відверті відповіді на всі поставлені запитання, навіть на ті, які стосуються власних недоліків. Щирість і прагнення вдосконалення роботи учнівського самоврядування з боку кандидатів, небайдужість в обговоренні гімназійних проблем всіх присутніх учнів дають надію, що спільними зусиллями життя в гімназії буде ще цікавішим. 

Було не просто зробити свій вибір. Адже достойним був кожен! Всі кандидати готові бути однією командою і вести за собою.

Підсумок голосування був таким: Президентом гімназії обрано Федоровську Єлизавету, 8-А,  заступником стала Омельченко Юлія, 9-Д. Усі інші кандидати готові плідно працювати, очоливши міністерства нашого парламенту.

Тож побажаймо успіхів нашому оновленому учнівському самоврядуванню!

Проведення виборчої конференція учнівського самоврядування

обрання президента гімназійного парламенту

обрання керівництва учнівського самоврядування

обрання президента шкільного самоврядування

<< Назад