Безпека щоденного життя

15 грудня 2014 року в гімназії відбувся виховний захід для учнів 11 класу «Безпека щоденного життя», присвячений Тижню безпеки життєдіяльності. Метою заняття, проведеного у формі прес-конференції, було ознайомлення учнів з основними принципами безпечного сьогодення під час користування електро- і газовими приладами, вибухонебезпечними предметами, а також навчання правил першої допомоги при ураженні електричним струмом, у разі отруєння природним і чадним газом.

Майбутні випускники ознайомилися з основними принципами надання долікарської допомоги потерпілому при втраті свідомості. Учні навчилися виконувати штучне дихання, накладанню фабричного джгута для зупинки кровотечі.

Під час прес-конференції школярі моделювали небезпечні ситуації, демонстрували необхідні знання та навички, які потрібні для збереження життя та здоров'я. Молоді люди виявили ґрунтовну підготовку до дорослого життя в екстремальних умовах.

Безпека щоденного життя

основні принципи безпечного сьогодення під час користування електро- і газовими приладами, вибухонебезпечними предметами

основні правила надання долікарської допомоги потерпілому при втраті свідомості

<< Назад