Московська Міжнародна Модель ООН–2013

14-19 квітня у Московському Державному Інституті Міжнародних Відносин (МГИМО) відбулась науково-практична конференція “MIMUN-2014”. У грі взяло участь близько 600 підлітків із 28 країн світу. Учні нашої гімназії у супроводі вчителя історії Глотової Є.А., також відвідали Москву.

На конференції студенти й школярі розглядали глобальні проблеми людства. У грі було створено 10 комітетів, а в 4-х з них працювали наші гімназисти:

  • Генеральна Асамблея (Медведєв Григорій, 10-В, країна – Республіка Перу);
  • Шостий Комітет Генеральної Асамблеї (Круть Андрій, 7-Б, країна – Російська Федерація; Опря Дар’я, 10-А, країна – Королівство Данія; 
        Губенко Максим, 10-В, країна – Нідерланди);
  • Рада з прав людини (Борщова Марина, 10-А, країна – Республіка Естонія);
  • Комітет ГА з використання космічного простору у мирних цілях (Федорняк Олег, 9-В, країна – Республіка Туніс).

 

Також відбувся конкурс “Кращий twitter-репортер”. У ньому перемогу отримала Борщова Марина. Чудовий та привітний секретаріат завжди допомагав юним делегатам, адже, в основному, у конференції брали участь студенти та аспіранти міжнародних вузів. Щоденно видавалась газета “Вестник”, у якому всі редактори полюбили наймолодшого делегата всієї моделі – нашого Крутя Андрія, друкували його фото майже у кожному випуску.

Учні не хотіли повертатись з Москви. Зі сльозами на очах вони сиділи на урочистому закритті та прощались із новими знайомими.

Цю розумну шістку вже запрошують на “Московську Міжнародну Модель ООН–2014”. Приєднуйтесь до них у 2014 році!

На конференції студенти й школярі розглядали глобальні проблеми людства. Кращий twitter-репортер Московська Міжнародна Модель ООН

Цю розумну шістку вже запрошують на “Московську Міжнародну Модель ООН–2014”. Приєднуйтесь до них у 2014 році! Московська Міжнародна Модель ООН Учні не хотіли повертатись з Москви.

<< Назад