Круглий стіл «Родинні цінності в історії та сучасності»

15 травня 2013 р. з нагоди Дня матері та Дня сім`ї  для учнів 10-х класів відбувся круглий стіл «Родинні цінності у історії та сучасності». До гімназії завітали Президент Асоціації ділових жінок «Киянка» Гончарук Г.Й., експерт з гендерних питань Програми Розвитку ООН Кобелянська Л.С., керівник проекту ВГО «Ліга соціальних працівників» Корюкалов М.В., фіналістка молодіжної програми «Перший крок до успіху»  Вертеба Яна, багатодітна мама Павленко Т.М., яка представляла батьківську громадськість Скандинавської гімназії.

Під час зустрічі десятикласники разом із гостями обговорювали важливі питання, які хвилюють сучасне суспільство, а саме: родинні пріоритети і цінності, гендерна рівність, взаємостосунки чоловіка і дружини, родинні обов`язки. Учні отримали поради від експертів-науковців та дізнались про досвід від успішних родин, і старшокласники мали можливість відверто висловлювати свої думки. Круглий стіл відбувся в атмосфері доброзичливості, зацікавлення та партнерського порозуміння.

Круглий стіл «Родинні цінності в історії та сучасності» Круглий стіл «Родинні цінності в історії та сучасності» Круглий стіл «Родинні цінності в історії та сучасності»
Круглий стіл «Родинні цінності в історії та сучасності» Круглий стіл «Родинні цінності в історії та сучасності»