Конкурс «Обери чисте майбутнє»

Міський конкурс дитячої та юнацької творчості «Обери чисте майбутнє» проводиться вже вдруге за ініціативи комунального підприємства «Київкомунсервіс» з метою залучення маленьких киян до вирішення однієї з найактуальніших проблем сьогодення – впровадження системи роздільного збору побутових відходів.

 За звання найкращих діти змагались у кількох номінаціях. Учасники писали твори та малювали плакати на екологічну тематику, робили із побутових відходів корисні для господарства дрібнички, деталі інтер’єру, іграшки, сумки і ще багато іншого – дитячій фантазії не було меж.
 За результатами конкурсу комісія визначила переможців. Серед них були і наші учні! А саме: Щербак Юлія ( 7-А) в номінації «Літературний твір» та Гриник Данило (2-А) в номінації «Сувенір». Заохочувальні призи віднайшли своїх володарів і серед інших учасників конкурсу, зокрема: Волкова Діана (3-В), Митюкова Анастасія (3-В) та Стариченко Анастасія (2-А). За виявлену активність та внесок у справу екологічного виховання молоді Скандинавську гімназію теж було відзначено грамотою.

Учасники дивують різноплановістю робіт на таку, здавалося б, вузьку і специфічну тему. Розумієш, скільки корисних речей ми щодня викидаємо, вважаючи їх сміттям, а дитячі руки подарували їм друге життя та створили справжні шедеври. Цей конкурс наочно показав, що юні кияни добре усвідомлюють необхідність власного втручання у вирішення екологічних проблем міста.

Конкурс Обери чисте майбутнє у Скандинавській гімназії Конкурс Обери чисте майбутнє у Скандинавській гімназії Конкурс Обери чисте майбутнє у Скандинавській гімназії
Конкурс Обери чисте майбутнє у Скандинавській гімназії Конкурс Обери чисте майбутнє у Скандинавській гімназії

<< Назад