Фотоконкурс «Самый Классный Педагог»

Газета «Комсомольская правда» в Украине» до Дня вчителя  оголосила фотоконкурс «Самый Классный Педагог». Батьки та учні 4-Гкласу вирішили взяти участь у цьому конкурсі.  Сказано - зроблено. Надіслали фотографію учнів 4-Г класу та класного керівника Доброгорської Галини Вікторівни.

А разом із фотографією таке привітання:

«Не вміли ми читати… І так само писати теж не вміли (це не гріх!). Та в перший клас прийшли, - і друга мати нас зустріла під веселий сміх: - Діти! Не все одразу вдасться! Пройде чимало наших літ… Ви зрозумієте, маленькі, що це - щастя. Який чарівний, дивний білий світ! І почалося… Всі знайомі учні, уроки… відпочинок… знову клас.  І ми вже Ваші, кращі діти в школі, 4-Г, вітання шлемо із вдячністю для Вас:
Хай сміхом Ваша сповниться оселя, і статки теж не проминають в ній. Аби щасливі, світлі та веселі Ви, Галино Вікторівно, прожили кожен день земний. А ми прийдемо - завтра, через роки, і світлий клас, що зайчик золотив.  Згадаємо непрості життя уроки, що їх нам перший вчитель присвятив.»

І хоч ми не зайняли призових місць, але диплом учасників конкурсу отримали. Ми  всі впевненні, що наш вчитель – найкращий!

З повагою, учні 4-Г класу  Скандинавської гімназії. 

Фотоконкурс «Самый Классный Педагог» Фотоконкурс «Самый Классный Педагог» Фотоконкурс «Самый Классный Педагог»

<< Назад