Дарниця талантами славиться

18 грудня в гімназії відбувся гала-концерт та свято нагородження переможців районного конкурсу-фестивалю «Дарниця талантами славиться – 2013». У цьогорічному конкурсі на районному етапі взяли участь учні 41 навчального закладу: більше 100 вокалістів; 35 юних читців; 28 хореографічних колективів, музичних груп, окремих виконавців.

На святі були присутні: голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації С.І.Вітковський, перший заступник голови В.М.Дзюба, начальник управління освіти С.М.Тимченко, керівники навчальних закладів, заступники з виховної роботи, педагоги, батьки.
Керівництво району дякували освітянам за плідну та творчу працю і нагородило 89 переможців конкурсу-фестивалю «Дарниця талантами славиться - 2013».

Після нагородження присутні переглянули концерт «Чудеса на Святого Миколая» за участю переможців конкурсу-фестивалю.

Цей конкурс кожного року відкриває нові таланти, надає поштовх для подальшого розвитку дитячої творчості та її професійного зростання.
Наші учні стають переможцями всеукраїнських і міжнародних творчих конкурсів, прославляють наш район та доводять, що Дарниця славиться.

Від Скандинавської гімназії у номінації «Хореографічні колективи» І місце виборов театр танцю «Шарм», а серед вокалістів ІІІ місце посіла учениця 4-Д класу Гамалій Юлія.

Бажаємо учасникам творчого натхнення та подальших успіхів!

<< Назад