Актуальне співробітництво: Україна-Польща

10-11 жовтня в Скандинавській гімназії відбулася зустріч адміністрації і старшокласників із ректором Сопотської Вищої Школи (Польща) п. Терезою Мартинюк і проректором п. Мареком Урбанським.

На зустрічі обговорювалися можливості вступу українських абітурієнтів до ВНЗ Польщі, зокрема до Сопотської Вищої Школи (м. Сопот, Гданськ). Гості розповіли про особливості свого університету, факультети й форми навчання, відповіли на актуальні питання випускників і їхніх батьків. Необхідно звернути увагу на те, що у цьому ВНЗ вивчається шведська, норвезька, данська і фінська мови, що є актуальним для Скандинавської гімназії, адже це майже єдиний ВНЗ у Європі, де разом із англійською, німецькою можна удосконалювати свої знання із скандинавських мов.

Під час відвідування нашого навчального закладу ректор Сопотської Вищої Школи п. Тереза Мартинюк і директор Скандинавської гімназії Тетяна Пушкарьова підписали договір про співпрацю, у якому зазначені шляхи подальшого співробітництва між закладами.

Детальніше ознайомитися з інформацією про Сопотську Вищу Школу можна тут www.ssw.sopot.pl 

До уваги гімназистів!

У 2013-2014р. при Скандинавській гімназії відкриваються курси польської мови для бажаючих вступити до вищих навчальних закладів Польщі.

Запис у групи за тел.   228-71-58 (ТОВ «Престиж-Освіта»).
050-747-90-88

Актуальне співробітництво: Україна-Польща зустріч в Скандинавській гімназії Актуальне співробітництво: Україна-Польща
Актуальне співробітництво: Україна-Польща

<< Назад