Зустріч з делегацією Естонії

Цими днями, у рамках святкування днів Європи, у Києві відбулася ХІ Конференція Міжнародного педагогічного клубу європейських столиць на тему «Досвід та перспективи формування європейського шкільного освітнього простору». Учасники заходу, збираючись щорічно у різних країнах Європи, обговорюють актуальні питання шкільної освіти.

Скандинавська гімназія мала честь приймати у себе представників Естонії − голову Департаменту освіти міста Таллінна п. Андреса Пайулу, старшого спеціаліста з міжнародного співробітництва та проектів п. Рит Номмойю. Шановним гостям учні та вчителі гімназії презентували роботу шкільного Євроклубу «Вікінг» і Міжнародного проекту «Модель ООН». А гімназисти, що відвідували у жовтні 2012 р. Мустієйську гімназію, розповіли про свої враження від перебування у партнерській школі та у столиці Естонії. Протягом зустрічі відбувався обмін думками щодо сучасних проблем євроінтеграції. Підсумком дня став чудовий концерт, що підготували учні гімназії.

За результатами роботи Конференції прийнято Резолюцію педагогічного клубу європейських столиць, в якій підкреслено необхідність подальшого розширення освітніх програм. 

Зустріч з делегацією Естонії Досвід та перспективи формування європейського шкільного освітнього простору Модель ООН

Скандинавська гімназія ХІ Конференція Міжнародного педагогічного клубу європейських столиць Зустріч з делегацією Естонії

<< Назад