Гордість і надія Скандинавської гімназії

21 травня 2013 року в День гімназійного свята вишиванки відбулося щорічне свято нагородження переможців Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсу-захисту Малої академії наук України.

Під час відзначення переможців директор Пушкарьова Тетяна Едуардівна повідомила, що з кожним роком збільшується не тільки кількість учнів гімназії, які беруть участь в учнівських інтелектуальних змаганнях, а й призерів. У 2012-2013н.р. 86 гімназистів посіли призові місця на Всеукраїнських олімпіадах з української мови та літератури, англійської та німецької мов, історії, географії, фізики, математики, інформатики, ІКТ, образотворчого мистецтва; 15 учнів стали призерами конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН у секціях української мови, історії, англійської мови, географії, медицини, фізики.

Участь в олімпіадах дає можливість перевірити свої знання з предмету, позмагатися з учнями інших навчальних закладів. А під час роботи у МАН старшокласники набувають навичок написання наукових робіт, які стануть їм в нагоді при навчанні в університетах.

Директор гімназії вручила гімназистам грамоти та цінні подарунки, побажала нових перемог і звершень у наступному навчальному році.

Гордість і надія Скандинавської гімназії Гордість і надія Скандинавської гімназії
Гордість і надія Скандинавської гімназії Гордість і надія Скандинавської гімназії

<< Назад