Тиждень ЮНЕСКО

Асоційовані школи ЮНЕСКО виконують важливу функцію адаптації загальноосвітніх навчальних закладів до потреб глобального інформаційного суспільства, привносять інноваційну культуру і кращі практики в освітню сферу нашої держави. Саме асоційовані школи ЮНЕСКО мають стати серцем освіченої України.

У рамках тижня асоційованих шкіл ЮНЕСКО у гімназії відбулися певні заходи. 12 листопада було проведено майстер-клас з виготовлення вітальної листівки, присвяченої 60-й річниці ПАШ ЮНЕСКО в Україні. Учні гімназії Банних Ганна (9-Г), Платонова Катерина (8-А), Геселева Катерина(10-А), Юзмухаметова Катерина (10-А) під керівництвом вчителя Марко І.І. підготували презентації про діяльність ЮНЕСКО в Україні та про активні дії асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

Захід відвідали вчителі та учні з Інженерної гімназії, гімназії № 261, шкіл № 309, № 217. Всі учасники заходу виготовили разом колективну вітальну листівку.

13 листопада  учні гімназії Іолтуховський Ілля та Коновал Володимир разом з вчителем Марко І.І. взяли участь в екологічній акції – висадженні липової алеї (Алея ПАШ ЮНЕСКО) на території дошкільного закладу № 704.

14 листопада під егідою ЮНЕСКО в школах Дарницького р-ну було проведено пісенний конкурс «Шкільне Євробачення». Найкращі співаки та творчі колективи 3-4-х класів змагались за першість у цьому вокальному конкурсі. Яскраві ансамблі, чудові вокалісти створили атмосферу свята. У скандинавській гімназії перше місце розділили Гамалій Юлія (4-Д клас) та гурт «Желе» - Нагорна Женя та Тимошевська Валерія з 4-Г класу.

Дякуємо за чудову організацію та творчу атмосферу заходів  учнівському  самоврядуванню та педагогам-організаторам Бондар О.О. та Смотровій О.А.

Тиждень ЮНЕСКО Тиждень ЮНЕСКО
Тиждень ЮНЕСКО Тиждень ЮНЕСКО Тиждень ЮНЕСКО
Тиждень ЮНЕСКО Тиждень ЮНЕСКО

<< Назад