Екскурсія до дитячого журналу «Пізнайко»

11 листопада 2-А клас зі своїм вчителем Вороніною І.А. відвідали редакцію дитячого журналу «Пізнайко». Екскурсія була захоплюючою та цікавою, бо учні дізналися про історію створення та життя цього популярного видання. Здивуванню дітей не було меж, коли вони  на власні очі побачили усі випуски номерів журналу.

Другокласники познайомилися з новими і незвичайними професіями: дизайнера, редактора, літературного редактора; побачили народження наступного випуску журналу. У відділі дизайнерів учнів вразило, що журнал спочатку подається у вигляді макету, а потім його розмальовують, а перед друком перевіряють не менше 20 разів.

У кінці екскурсії клас розділився на декілька бригад, які отримали різні завдання. Творчо попрацювавши, діти виготовили спецвипуск журналу «Пізнайко» 2-А класу Скандинавської гімназії. Вони стали редакторами титулки, а також сторінок «Цікаві факти про наш клас»,  «Чудасія» та інших.

Можливо, у майбутньому хтось із учнів 2-А класу обере цікаву професію, з якою познайомився ще у школі.

Екскурсія до дитячого журналу «Пізнайко» Екскурсія до дитячого журналу «Пізнайко» Екскурсія до дитячого журналу «Пізнайко»

<< Назад