Посвята в першокласники

Вже стало доброю традицією в жовтні кожного року проводити в гімназії урочисте свято – Посвяту в першокласники! Ось і цього року 24 жовтня в актовій залі зібрались найменші учні початкової школи разом зі своїми вчителями та батьками.

На свято до першокласників, яке відбувалось в актовій залі гімназії, завітали Маг з казковими героями, Буквар зі шкільними предметами, які влаштували справжні випробування загадками. Молодші учні не лише вміло відгадували їх, але й самі показали свої численні таланти!

Учні 1-А та 1-Г класів декламували вірші про свої перші успіхи в навчанні та які правила вони вже засвоїли в школі. Учні 1-Б, Д та Є класів неабияк заспівали чудові пісні про школу. А учні 1-В класу вже й запальний танок затанцювали! Ну справжні таланти, наші першокласники! Наприкінці свята всі учні перших класів дали урочисту клятву бути сумлінними, працьовитими та старанними.

Із привітаннями та напутніми словами звернулися  найстарші учні початкової школи – чотирикласники, які вітали, підтримували молодших школярів, дали їм змогу відчути, що ті є частиною великої, дружної, шкільної родини. В класах першокласники отримали свої значки – «Учня Скандинавської гімназії» з рук старших друзів.

Захоплюючим було продовження свята – подорож до Київського академічного театру ляльок і перегляд вистави  «Кіт у чоботях». Цей надзвичайний подарунок діти отримали завдяки БО «Фонд «Сканді».

Свято скінчилося, а попереду довгий і зовсім нелегкий шлях до пізнання нового, де добрими і надійними супутниками будуть вчителі та батьки. Хочеться побажати маленьким школярам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, бути працелюбними, плекати та пестити рідну мову та любити свій рідний край. Нехай завжди лунає навколо радісний дитячий сміх, звучить чарівна музика та зростає юна гордість і таланти нашої гімназії.

Посвята в першокласники в Скандинавській гімназії Посвята в першокласники в Скандинавській гімназії Посвята в першокласники в Скандинавській гімназії

<< Назад