Фестиваль «Освіта Дарниці-2012»

29 вересня 2012 р. у Парку імені Воїнів-інтернаціоналістів відбувся районний фестиваль «Освіта Дарниці-201, у якому взяли участь дошкільні заклади, школи, гімназії та ліцеї Дарницького району і презентували свої здобутки та інновації в освітній діяльності мешканцям району.

29 вересня 2012 р. у Парку імені Воїнів-інтернаціоналістів відбувся районний фестиваль «Освіта Дарниці-2012», у якому взяли участь дошкільні заклади, школи, гімназії та ліцеї Дарницького району і презентували свої здобутки та інновації в освітній діяльності мешканцям району.

Під час заходу адміністрація, вчителі, учні та їхні батьки представити Скандинавську гімназію. Численні відвідувачі ознайомилися із досягненнями педагогічного колективу гімназії, а саме методично-педагогічними здобутками, інноваційними методами і формами роботи. «Родзинкою» презентації гімназії стала розповідь учнів, одягнених у національні костюми скандинавських країн, про навчання у гімназії.

Одночасно з виставкою на сцені відбувався святковий концерт, на якому виступили художні колективи, представники навчальних закладів Дарницького району та вихованці спортивних секцій.

Фестиваль
Фестиваль «Освіта Дарниці-2012»
Скандинавська гімназія
«Освіта Дарниці-2012»