Олімпійський тиждень

      Олімпійський тиждень, який проводиться традиційно у вересні,  відзначився цікавими заходами, під час яких вчителі фізичної культури  та класні керівники пропагували здоровий спосіб життя та залучали дітей до занять фізичною культурою і спортом.
      На уроках школярі ознайомлювалися з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, а учні початкової школи створювали малюнки на асфальті "Піктограми олімпійських видів спорту",  брали участь у рухливих іграх  та естафетах.

      Учителями фізичної культури та учнями 10-11 класів було проведено вікторину  " Історія олімпійського руху". Гімназисти підготували повідомлення  на тему: " Українські спортсмени на Олімпіаді та Параолімпіаді Токіо 2020".
      До учнів початкової школи завітала Олімпійська чемпіонка 1980 року з гандболу, майстер спорту міжнародного класу, 3-х разова чемпіонка Радянського Союзу та Європи, учитель нашої гімназії Лук'яненко Наталія Миколаївна. Педагог розповіла, як вона досягла таких успіхів,  надихнула дітей до занять фізичною культурою і спортом. Надзвичайно цікавим  і захоплюючим став майстер-клас від Владислава Ващука, українського футболіста, захисника збірної України 1996-2007 рр., заслуженого майстра спорту.