До Дня тварин

      Всесвітній день тварин відзначається щороку 4 жовтня, коли ми не тільки згадуємо про домашніх улюбленців та диких особин, а й замислюємося  про екологічну ситуацію у всьому світі. День тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин. Цьогоріч  це свято відзначає свою 90-ту річницю.

    Збереження та відновлення тваринного світу залежить від кожного з нас, тому ми закликаємо всіх долучитись до відзначення  Всесвітнього дня захисту тварин і особистими справами внести свій посильний внесок у цю необхідну та добру справу.
      Наші  учні 9- х класів розповіли про своїх домашніх улюбленців, переглянули відеоролики про друзів своїх менших, а також зняли відео про своїх домашніх улюбленців. Також познайомилися із чіхуахуа Мілісентою ( з міжнародним ветеринарним паспортом), поява якої стала справжньою приємною несподіванкою для них.
      Наші гімназисти зібрали іграшки та харчі для безпритульних тварин, які ми передамо волонтерам. Ми дякуємо всім, хто не залишився байдужим і поділився добротою з тими, хто цього зараз дуже потребує!