День космонавтики

З 3 по 17 квітня у початковій школі Скандинавської гімназії розпочалася декада до Дня космонавтики, що стала відмінним приводом продовжити патріотичне і громадянське виховання дітей, сформувати або підтримати почуття завзятості, прагнення до досягнення мети, гордість за звершення свого народу.

Перший поверх початкової школи був оформлений яскравими малюнками, колажами, творчими виробами на тему «День космонавтики», створені руками дітей. Найменші учні початкової школи стали першими, хто здійснив «політ у космос». Діти старанно взяли участь у оформлені класної дошки дивовижними малюнками про Всесвіт, декламували вірші, активно відповідали на запитання вчителя під час виховної бесіди «Мандрівка у космос».

Другі класи спробували себе у ролі космонавтів, астрономів, конструкторів, які досліджували таємниці космосу. Школярі у формі усного журналу «Шлях до зірок» із великим захопленням розповідали цікаві факти з життя першого космонавта Юрія Гагаріна, про будівництво космічного корабля, перший штучний супутник.

Свої знання про історію авіації і космонавтики виявили учні 3-х класів у вікторині «Людина і космос». Діти активно відповідали на запитання, розв’язували кросворди та ребуси, брали участь у конкурсах, які їм підготували вчителі.

«Віртуальна подорож у Всесвіт» - тема виховного заходу, що підготували учні 4-Є класу разом із своєю вчителькою Малаховою Л.О. для своїх однолітків. Доповідачі привернули увагу чудовими розповідями про планети Сонячної системи, загадками, яких так багато в астрономії.

Таємниць у Всесвіті ще так багато, відкривайте їх, друзі!

День космонавтики у початковій школі Скандинавської гімназії

Виховна бесіда Мандрівка у космос у Скандинавській гімназії

Віртуальна подорож у Всесвіт у Скандинавській гімназі

<< Назад