Конференція E-Twinning

15 листопада вчителі Ворон А.В., Петрунько О.М. та учні Кнурьов Віктор, Щербак Юлія були запрошені на Міжнародну конференцію учасників програми E-Twinning “Бути європейцем у Євросоюзі: можливості та проблеми активної громадянської позиції”, яка відбулася в київській гімназії №191 імені П.Г. Тичини.

На конференцію прибули представники шкіл Києва та інших міст України: Херсона, Харкова, Івано-Франківська. Захід розпочався зі знайомства з гімназією та урочистого відриття в актовій залі. Для учнів провели майстер-класи за темами “ Права людини”, “ Будуємо діалог”. Для вчителів відбувся круглий стіл (зустріч з агенцією підтримки проекту E-Twinning, обмін досвідом роботи та планування майбутньої співпраці).

Також відбулася зустріч з волонтерами з Італії та Іспанії. Студенти розповіли про права людини в своїх країнах, після чого учасники конференції побували на майстер-класах з лідерства та активної громадянської позиції. День пройшов цікаво та продуктивно, учні та вчителі познайомилися один з одним та почули  дуже багато важливої інформації для подальшого розвитку громадянина.

Конференція E-Twinning Конференція E-Twinning Конференція E-Twinning

<< Назад